Ekonomi

2018: Me shumë “turbulenca” dhe rënie të euros

Analistët parashikojnë se ky vit do të sjellë shumë goditje ekonomike, një rënie të euros dhe një rënie të juanit, që është më i lartë se euro.

Banka daneze ‘Saxo’ parashikon se kontratat e naftës do të lidhen me juan, transmeton albinfo.ch.

Sipas tyre, do të shfaqet një monedhë e re – juani për derivatet e naftës.

Banka thotë se nëse dikush është i pasur, atëherë të tjerët do të varfërohen dhe kjo përfshin edhe euron që do të bjerë, përcjell albinfo.ch.
Sipas parashikimit, në Afrikë jeta do të përmirësohet.

Konsiderohet se këtë vit kryesoret në botën e biznesit do të jenë gratë.