Lajme

24 shqiptarë kandidojnë për Këshillat e komunave në Gjenevë

Është bërë e ditur se në zgjedhjet kantonale në Gjenevë kandidojnë 24 shqiptarë.

24 shqiptarë janë pjesë e listës së kandidatëve për Këshillat e komunave në zgjedhjet kantonale në Gjenevë të Zvicrës, të cilat do të mbahen më 15 mars 2020.

Pjesë e këtyre zgjedhjeve janë edhe shqiptarët që kësaj radhe për herë të parë do të të jenë 24 kandidatë për Këshillat në kantonin e Gjenevës.

Autoritetet zvicerane thonë se pjesëmarrja dhe fitorja e shqiptarëve  në këto zgjedhjeve është shumë e rëndësishme për ngritjen e zërit të tyre dhe realizimin e objektivave të tyre.

Shiko videon më poshtë:

Në zgjedhjet kantonale në Gjenevë kandidojnë 24 shqiptarë

Në zgjedhjet kantonale në Gjenevë kandidojnë 24 shqiptarë

Publiée par RTK sur Dimanche 1 mars 2020


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI