DE Balkani

73 shtretër donacion nga Zvicra për spitalin e Gjilanit

Donacionet për komunën e Gjilanit nga njerëz të vullnetit të mirë nga diaspora shqiptare kanë vazhduar edhe sot, transmeton albinfo.ch.

Është bërë e ditur se Mehmet Sopa dhe Spitali Pflegezentrum Rotacher nga Kantoni Zurich, kanë dhuruar 73 shtretër modern për Spitalin Regjinal të Gjilanit.

Mehmet Sopa, përmes një shkrimi në Facebook, ka treguar se nga ky fondacion sot priten të nisen 24 shtretër, kurse të tjerët do të nisen së shpejti.

 

Shkrimi i plotë në rrjetet sociale:

𝐷𝑜𝑛𝑎𝑐𝑖𝑜𝑛 𝑝𝑒𝑟 𝑆𝑝𝑖𝑡𝑎𝑙𝑖𝑛 𝑒 𝑝𝑒𝑟𝑔𝑗𝑖𝑡ℎ𝑠ℎ𝑒𝑚 𝑛𝑒 𝐺𝑗𝑖𝑙𝑎𝑛.

𝑀𝑒 𝑘𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑒 𝑡𝑒 𝑛𝑒𝑛𝑘𝑟𝑦𝑒𝑡𝑎𝑟𝑖𝑡 𝑡𝑒 𝐾𝑜𝑚𝑢𝑛𝑒𝑠 𝑠𝑒 𝐺𝑗𝑖𝑙𝑎𝑛𝑖𝑡 𝑧.𝐴𝑟𝑏𝑒𝑟 𝐼𝑠𝑚𝑎𝑗𝑙𝑖, 𝐾𝑒𝑠ℎ𝑖𝑙𝑙𝑡𝑎𝑟𝑖𝑡 𝐾𝑜𝑚𝑢𝑛𝑎𝑙 𝑧.𝑅𝑖𝑗𝑎𝑑 𝐸𝑙𝑒𝑧𝑖 𝑑ℎ𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑓𝑒𝑠𝑜𝑟𝑖𝑡 𝑈𝑛𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑖𝑡𝑎𝑟 𝑧.𝑅𝑒𝑓𝑖𝑘 𝑅𝑎𝑚𝑎𝑑𝑎𝑛𝑖, 𝑞𝑒 𝑑𝑜𝑛𝑎𝑐𝑖𝑜𝑛𝑖 𝑡𝑒 𝑑𝑒𝑠𝑡𝑖𝑛𝑜ℎ𝑒𝑡 𝑝𝑒𝑟 𝑆𝑝𝑖𝑡𝑎𝑙𝑖𝑛 𝑒 𝐺𝑗𝑖𝑙𝑎𝑛𝑖𝑡 𝑡𝑎𝑛𝑖 𝑝𝑜 𝑏𝑒ℎ𝑒𝑡 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑖𝑡𝑒𝑡.

𝑆𝑜𝑡, 𝑝𝑜 𝑛𝑖𝑠𝑒𝑛 24 𝑠ℎ𝑡𝑟𝑒𝑡𝑒𝑟 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑟𝑛 𝑛𝑔𝑎 73 𝑐𝑜𝑝𝑎 𝑞𝑒 𝑑𝑜 𝑡𝑒 𝑛𝑖𝑠𝑒𝑛 𝑑𝑖𝑡𝑒𝑣𝑒 𝑛𝑒 𝑣𝑎𝑧ℎ𝑑𝑖𝑚.

𝐾𝑒𝑡𝑒 𝑟𝑟𝑢𝑔𝑒𝑡𝑖𝑚𝑖𝑛 𝑒 𝑘𝑎𝑚 𝑛𝑖𝑠𝑢𝑟 𝑚𝑒 𝑑𝑒𝑠ℎ𝑖𝑟𝑒𝑛 𝑚𝑒 𝑡𝑒 𝑚𝑎𝑑ℎ𝑒 𝑞𝑒 𝑡’𝑖𝑎 𝑝𝑙𝑜𝑡𝑒𝑠𝑜𝑗 𝑛𝑒𝑣𝑜𝑗𝑎𝑡 𝑝𝑎𝑐𝑖𝑒𝑛𝑡𝑒𝑣𝑒 𝑡𝑒 𝑆𝑝𝑖𝑡𝑎𝑙𝑖𝑡 𝑛𝑒 𝐺𝑗𝑖𝑙𝑎𝑛.

𝑈𝑟𝑜𝑗 𝑞𝑒 𝑚𝑜𝑠 𝑡𝑒 𝑘𝑒𝑚𝑖 𝑣𝑜𝑛𝑒𝑠𝑎 𝑛𝑔𝑎 𝑧𝑦𝑟𝑡𝑎𝑟𝑒𝑡 𝑘𝑜𝑚𝑝𝑒𝑡𝑒𝑛𝑡 𝑑ℎ𝑒 𝑑𝑜𝑛𝑎𝑐𝑖𝑜𝑛𝑖 𝑡𝑒 𝑣𝑒𝑛𝑑𝑜𝑠𝑒𝑡 𝑎𝑡𝑦 𝑘𝑢 𝑒 𝑘𝑎 𝑑𝑒𝑠𝑡𝑖𝑛𝑖𝑚𝑖𝑛.

𝐾𝑦 𝑒𝑠ℎ𝑡𝑒 𝑣𝑒𝑡𝑒𝑚 𝑓𝑖𝑙𝑙𝑖𝑚𝑖 𝑝𝑒𝑟 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑟𝑛𝑖𝑧𝑖𝑛𝑖𝑛 𝑒 𝑆𝑝𝑖𝑡𝑎𝑙𝑖𝑡 𝑅𝑒𝑔𝑗𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙 𝑡𝑒 𝐺𝑗𝑖𝑙𝑎𝑛𝑖𝑡.

Spitali Regjional i Gjilanit do të perfitojë donacion nga Mehmet Sopa dhe Spitali Pflegezentrum Rotacher nga Kantoni Zurich, që kanë dhuruar 73 shtretër modern për Spitalin Regjional të Gjilanit.

Publiée par Radio STAR Gjilan sur Vendredi 18 septembre 2020

Spitali Regjional i Gjilanit do të perfitojë donacion nga Mehmet Sopa dhe Spitali Pflegezentrum Rotacher nga Kantoni Zurich, që kanë dhuruar 73 shtretër modern për Spitalin Regjional të Gjilanit.

Publiée par Radio STAR Gjilan sur Vendredi 18 septembre 2020