Koronavirusi: çast pas çasti

911 kosovarë u kthyen të infektuar me Covid-19 në Gjermani

Kosovarët po kthehen në Gjermani të infektuar, shteti paralajmëron masa

Ambasada e Kosovës në Gjermani ka njoftuar që për një muaj rreth 911 kosovarë shkuan të infektuar në Gjermani, transmeton albinfo.ch.

Ambasadori i Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj, në një intervistë online për Edicionin Special në Klan Kosova thotë se ky numër është shqetësues dhe se po ashtu ka bërë një apel për bashkatdhetarët përmes videos më poshtë për të respektuar udhëzimet e duhura.

Për më shumë info, video më poshtë: