Portrete të firmave

A dëshiron të fillosh një biznes të ri në Zvicër?

Komuniteti shqiptar në Zvicër po rritet dita-ditës. Ka nga ata edhe që po formojnë biznese të reja dhe ky është pa dyshim një lajm i mirë për zhvillimin e komunitetit shqiptar në Zvicër.

E pikërisht, për t’ua lehtësuar të gjithë procesin, në treg është formuar një iniciativë e re e quajtur Fillo.

Me Fillo ju mund të nisni formimin e biznesit të ri brenda pak minutash dhe gjithçka është digjitale.

Sigurisht, procesi në tërësi zgjat për shkak të procedurave institucionale, por për çdo hap ju do të njoftoheni me email dhe gjithçka kryhet online. Gjithçka është 100% digjitale.

Fillo është një projekt i nisur nga NewCo dhe Numarics, dy kompani gjigante në Zvicër që kanë partnerë shqiptarë dhe që duan të kontribuojnë në komunitetin e tyre.

Për të nisur një biznes të ri në Zvicër, vizito Fillo.ch tani.