Lajme

A mund të bëhet Cyrihu qyteti më empatik në botë?

Banorët e qytetit më të madh të Zvicrës kanë një reputacion – pavarësisht nëse e meritojnë ose jo – pasi janë më të stresuar, transmeton albinfo.ch.

Kjo i ka shtyrë dy vendas, Tanja Walliser dhe Sonja Wolfensberger, t’i bëjnë banorët e Cyrihut më empati – domethënë, më mirëkuptues dhe të përshtatur me nevojat e bashkëqytetarëve të tyre.

Për të arritur këtë qëllim, të dy gratë kanë mbajtur kurse mbi ndjeshmërinë dhe zgjidhjen e konflikteve, bazuar në konceptin e komunikimit jo të dhunshëm, shkruan tagesanzeiger.ch.

Pjesëmarrësit e kursit mund të paguajnë çfarëdo shume, që duan të kontribuojnë; për të mbuluar kostot, Walliser dhe Wolfensberger kanë filluar një fushatë të financimit të njerëzve.

Për më shumë informacion, se si të bëheni më empatikë, klikoni këtu. Kliko Detajet


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI