Gjuha

AACC në SHBA i thërret nxënësit shqiptarë të aplikojnë për vitin e ri shkollor

Qendra Kulturore shqiptaro-amerikane në Teksas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës njofton se edhe për vitin që vjen do të ofrojë sërish klasa të mësimit të gjuhës shqipe, transmeton albinfo.ch.
Drejtuesit e kësaj shoqate thonë se janë të përkushtuar për t’ua mësuar gjeneratave të reja gjuhën, historinë dhe traditat kulturore shqiptare.

Regjistrimi i fëmijëve do të bëhet në datën 1 shtator 2019 ose në mënyrë elektronike në websit-en e shoqatës.
Qendra Kulturore shqiptaro-amerikane thotë se mbështet nga anëtarët e saj dhe nga donacionet e bizneseve lokale, që mundësojnë organizimin e aktiviteteve.
Ndiqni në Facebook ose plotësoni formularin e kontaktit më poshtë për të mbajtur të përditësuar me nisjen e këtij programi të jashtëzakonshëm.

School