Lajme

AirPrishtina, linjë e re fluturimi Basel – Shkup nga 3 korriku

AirPrishtina më 3 korrik 2021 do të ketë një linjë të re fluturimi nga Bazeli (Zvicër) në drejtim të aeroporit të Shkupit (Maqedonia e Veriut), e cila do të lehtësojë ardhjen e mërgimtarëve tanë në vendlindje.

Gjithashtu kjo linjë e re do të funksionojë edhe me zbritje prej 10 % ndaj të gjithë atyre të cilët zgjedhin që të udhëtojnë me Air Prishtina.

Për të gjithë ata të cilët dëshirojnë të udhëtojnë me kompaninë tonë në drejtim të vendlindjes, rezervimet duhet t’i bëjnë deri më 20.05.2021, në orën 23.59.

Fluturimi i fundit i kësaj linje do të jetë data 31.10.2021 dhe kjo ofertë do të vlejë vetëm për fluturimet kthyese. Rezervimet mund të bëhen vetëm online dhe në çmime nuk përfshihen tarifat dhe taksat e udhëtimit.

AirPrishtina.com


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI