Lajme

Akademi solemne në Lozanë kushtuar Nënë Terezës

Misioni Katolik Shqiptar “Nëna Terezë” mbajti dje në Lozanë akademi solemne kushtuar Nënë Terezës, me ligjërues nga Kosova, Dom Lush Gjergji, nga Italia Giancarlo Salvoldi dhe nga Zvicra, Nue Zalli.

Kjo ngjarje u zhvillia me rastin e 111-vjetorit të lindjes dhe 5-vjetorit të shenjtërimit të Nënës Terezës.

“Një falënderim për këtë organizim të mrekullueshëm u shkon bashkëpunëtorit tonë, Mirash Hajdari, moderatorit Kristë Kqiraj, këngëtarit tonë, Kristë Lleshaj, Ada Rudaj (violinë), Denisa Zefaj (recitim), Valerian Zefaj (teknikë), Motrave dhe Korit të Misionit tonë, Motrave të Bamirësisë (Motrat e Nënës Terezë) në Lozanë dhe këshilltarëve të Misionit tonë (Gjergj Prenkoçaj, Cen Kabashi, Zef Veseli, Lukë Kabashi e Tunë Nrejaj)”, thuhet në njoftimin e Misionit.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI