Koronavirusi: çast pas çasti

Ambasada e Kosovës në Gjermani ka një njoftim për qytetarët e saj

Kjo ambasadë ju bënë thirrje qytetarëve t'i përcjellin njoftimet e Qeverisë së Kosovës

Ambasada e Kosovës në Gjermani ka bërë thirrje për qytetarët që të përcjellin me kujdes njoftimet që bëhen nga Qeveria e Kosovës, për masat që duhet ndërmarrë me rastin e hyrje-daljeve nga Kosova.

Po ashtu, për të gjithë qytetarët që kanë pasaporta gjermane dhe udhëtojnë në Kosovë, luten që të përcjellin me vëmendje udhëzimet e bëra nga Ambasada e Gjermanisë në Kosovë, duke klikuar KËTU.