Kuriozitete

Ambasada e SHBA-së në Prishtinë fiton çmimin për Ekselencë Inxhinierie 2020

Ambasada Amerikane në Kosovë ka fituar çmimin nga Këshilli Amerikan i Kompanive Inxhinierike për Ekselencë të Inxhinierisë 2020 në Virgjinia.

Puna e ekipeve #StateOBO dhe Mason & Hanger u cilësua si shumë dinamike, inovative dhe me vlera.

Për shkak të këtij çmimi, ekipit në fjalë i mundësohet çmimi më i lartë “Pinnacle”, i cili pritet të shpallet në Engineering Excellence Awards Gala, gjatë muajit shkurt.

Klikoni në linkun e mëposhtëm për t’u informuar më shumë rreth kësaj ngjarjeje: