Lajme

Ambasadori Gjoni e kryetari i Gjenevës flasin për mësimin plotësues të gjuhës shqipe

Ambasadori i Shqipërisë në Zvicër, Ilir Gjoni zhvilloi në një takim me presidentin e Kantonit te Gjenevës, Antonio Hodgers kanë diskutuar për një sërë çështjesh të bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Kantonit të Gjenevës. Nder temat kryesore ishte bashkëpunimi ekonomik, sidomos kontaktet me Dhomën e Tregtisë së Gjenevës si dhe çështjet e diasporës shqiptare që jeton e punon në këtë kanton, transmeton albinfo.ch.
Në njoftimin për media të ambasadës theksohet së në fokus të takimit ishte forcimi i bashkëpunimit për rritjen e pjesëmarrjes së fëmijëve me origjine shqiptare në kurset e mësimit plotësues të gjuhës shqipe.