Lajme

Anketë: A ka potencial Diaspora për investime private në Kosovë?

Projekti USAID Promovimi i Investimeve dhe Qasja në Financa, në bashkëpunim me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK), po zhvillon një anketë për të vlerësuar interesimin dhe potencialin e Diasporës për investime private në Kosovë, përcjell albinfo.ch.

Kërkojmë mendimin e sinqertë të individëve nga Diaspora në lidhje me investimet potenciale. Të gjitha informacionet do të trajtohen konfidencialisht dhe do të përdoren për qëllime hulumtuese. Gjetjet nga anketimi do të përdoren për mbështetjen e masave të mundshme në të ardhmen për tërheqjen e investimeve nga Diaspora.

Për të plotësuar anketën, ju lutemi klikoni linkun:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWzDKkU3qianXpOzVj3V9lflosDrlYklk_drtxXlVJNYkHAw/viewform?pli=1

Anketa është e hapur deri më 15 shkurt 2024. Faleminderit për bashkëpunimin tuaj!

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm