Lajme

“Drita” në Kreuzlingen organizon mbrëmje muzikore

Festë për Pavarësinë e Kosovës

Ansambli i këngëve dhe valleve “Drita” ka bërë të ditur se do të organizojë mbrëmje muzikore për nder të Festës së Pavarësisë së Kosovës, shkruan albinfo.ch.

Ky ansambël organizon evente kulturore sidomos për festat kombëtare, siç janë 17 Shkurti dhe 28 Nëntori.

Duke qenë se jemi në prag të Festës së Pavarësisë së Kosovës, ky ansambël do të organizojë program më 18.02.2023 në Kreuzlingen dhe pritet të ketë rreth 350-400 mysafirë.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm