Uncategorized

Ansambli Popullor, mahnitës me koncertin e tij në Ukrainë

Qyteti Odesa, në Ukrainë, u mahnit me këngë e valle shqiptare.

Ansambli Popullor mbajti një koncert për komunitetin shqiptar me ”Vallet dhe Këngët Popullore”.

Ambasador i përçimit të traditës te brezi i ri i disaporës mbetët Ansambli Popullor, duke mundësuar kështu ruajtjen e traditës së kombit tonë.

Bashkëpunimi me Agjencinë Kombëtare të Diasporës synon njohjen e elementëve kulturore, antropologjike, historike dhe folklorike te më të rinjtë e komunitetit shqiptar në Ukrainë, përcjell albinfo.ch.

Në vijim mund të shihni disa prej fotove të shkrepura gjatë koncertit.