Lajme

Apple po punon në modelin iPhone 13

Autoritetet nga Apple, prodhuesit e iPhone ka kohë që po punon për pasardhësin e tij.

Ani pse erdhi me shumë entuziasëm iPhone 12 ka ende shumë hapësirë ​​për përmirësim në një detaj. Ne po flasim për të ashtuquajturën vrimë, prerjen e ekranit të zi në të cilën janë vendosur kamera dhe sensorët FaceID. Përkundër pritjeve, kur iPhone 12 u ridizenjua, ai mbeti aq i madh sa paraardhësi i tij. Kjo më në fund mund të ndryshojë me iPhone 13, transmeton Telegrafi, përcjell albinfo.ch

Duket se Apple ka punuar për një kohë të gjatë, kjo tregohet nga skicat e botuara nga rrjedhësi i mirëinformuar i Apple Jon Prosser në prill të vitit 2020.

Sipas një raporti, Apple thuhet se ka arritur të zvogëlojë çipin me kamerën dhe sensorët në mënyrë që niveli në iPhone 13 gjithashtu të zvogëlohet ndjeshëm.

Vetë Prosser reagoi ndaj raportit me skepticizëm. Sipas informacionit të tij, Apple në të vërtetë po punon në prototipa të rinj me gropa më të vogla. Kjo punë kthehet te iPhone 11. Meqenëse Digitimes jo gjithmonë ka provuar të jetë veçanërisht i besueshëm në të kaluarën, këshillohet kujdes i dyfishtë.

Në fakt është akoma shumë herët për të pritur një vrimë më të vogël në iPhone 13 dhe vetëm atëherë të zhgënjehemi përsëri – siç ishte rasti me iPhone 12. Një tjetër risi e përmendur nga Digitimes mund të gjente rrugën në të gjitha modelet e iPhone 13. Sensori i lidar, i cili luan një rol të rëndësishëm në aplikimet e realitetit të shtuar, do të instalohet në modelet më të lira të iPhone në të ardhmen.