Shkurt.ch

Arrestohet polici i dehur në Gjenevë

Një polic i Gjenevës në detyrë është arrestuar pasi u gjet se po ngacmonte kalimtarët, ndërsa ishte i dehur dhe ende në uniformë.

Ai gjithashtu nxori armën e tij të shërbimit në një moment.

Oficeri po përshkruhet si ‘i ri’, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Ai u arrestua nga kolegët e tij në Place des Augustins.

Një zëdhënës i policisë thotë se forca nuk do të tolerojë një sjellje të tillë dhe nuk korrespondon me vlerat e institucionit.

Një hetim ka filluar.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI