Lifestyle

ARRESTOHET SËRISH R. KELLY

Telashet për këngëtarin R. Kelly s’kanë të ndalur.
Ai ndodhet në paraburgim, pasi u arrestuar në Çikago për akuzat për trafikim seksual.
Ndaj R Kellyt rëndojnë 13 akuza, përfshirë pengim të drejtësisë, sipas zyrës së Prokurorit të SHBA-së në Çikago.
Për më tepër, këngëtari përballet me akuza për akuzim seksual.
Për gati dy dekada R. Kelly, 52-vjeçar, është akuzuar për abuzim seksual.
Ai u vendos në qendër të vëmendjes me dokumentarin Surviving R. Kelly, ku tregoheshin histori mbi abuzimet seksuale të këngëtarit, transmeton albinfo.ch.
Në shkurt iu ngritën 10 akuza për abuzime seksuale. Më pas ai i mohoi akuzat dhe u lirua me kusht.
E në maj u akuzua për 11 vepra të tjera seksuale, që lidhen me sulmin seksual dhe abuzimin me të mitur të moshës 13 dhe 16 vjeç.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI