Sport

Arti Krasniqi fiton medaljen e argjendtë për not në Gjermani

Vargut të sportistëve të suksesshëm shqiptarë, të përbërë kryesisht prej  futbollistëve dhe boksierëve të të të gjitha kategorive, deri tash i ka munguar një kampion noti.

Arti Krasniqi, 17 vjeçar është në rrugë të mbarë për të plotësuar këtë mungesë, shkruan albinfo.ch

Në garat e notit të Gjermanisë, për grupmoshat e reja që u mbajtën në Berlin pak ditë më parë, Art Krasniqi ka marrë medalje  e argjendtë për kategorinë e tij. Ai ka kaluar shtegun e notit prej 400 metrave për 4 minuta e 66, të qindtat e sekondës. Vetëm për 15 të qindtat e sekondës ka qenë më i shpejtë Daniel Pinneker, i cili ka marrë medaljen  e artë.

Arti është rritur në Pinnenberg ndërsa jeton në Hamburg.