Fotolajmi

Fotolajm: Autostrada “Arbën Xhaferi”, atraksion turistik i Kosovës

Autostrada “Arbën Xhaferi”, që lidh Kosovën me Maqedoninë e Veriut është bërë atraksion turistik.

Pjesë e kësaj rruge është edhe ura më e gjatë në Ballkan, 5.7 kilometra e gjatë dhe e lartë 80 metra.

Fotografi i njohur, Bujar Gashi na sjell pamje të rralla nga Autostrada me e re në Kosovë, “Arbën Xhaferi”.

Ura e Autostradës u mundëson vizitorëve që ta shohin Grykën e Kaçanikut dhe bukuritë natyrore të vendeve përreth

Foto: Bujar Gashi
Foto Bujar Gashi
foto Bujar Gashi
foto Bujar Gashi


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI