Lajme

Baritoni i mirënjohur shqiptar, i suksesshëm dhe aktiv në skenat evropiane

Baritoni i mirënjohur, Gëzim Myshketa, është një nga artistët shqiptarë më të suksesshëm dhe aktiv në skenat evropiane, transmeton albinfo.ch.

Ai, më datën 22 dhe 24 janar 2022 do të jetë në “Teatro Massimo di Palermo”, ku do të performojë në rolin e Guy de Monfort në operën “Les vepres Siciliennes“ të Xhusepe Verdi-t.

https://www.gezimmyshketa.net/?fbclid=IwAR1hsrJLY-NWVtGBTvpDMg_Ikm3gPQS_lPUyQmcSHSd8EJLZDbQOae1vfEc

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI