AT Balkani

Bashkimi Evropian çdo vit mbështet Shqipërinë me mbi 100 milionë euro

Bashkimi Evropian është donatori më i madh në Shqipëri

Çdo vit Bashkimi Evropian mbështet Shqipërinë me më shumë se 100 milionë euro, shkruan albinfo.ch.

European Union in Albania përmes një video, ka bërë të ditur se çdo vit ne mbështesim Shqipërinë me më shumë se 100 milionë euro në sektorë si bujqësia, drejtësia, siguria e ushqimit, mjedisi, transporti dhe shumë të tjera për t’u dhënë shqiptarëve standarde më të mira jetese dhe të përgatisim Shqipërinë të bëhet një shtet anëtar i BE-së.

Shikoni videon më poshtë:

A e dini se Bashkimi Evropian është donatori më i madh në #Shqipëri?Çdo vit, ne mbështesim Shqipërinë me më shumë se 100 milion Euro në sektorë si bujqësia, drejtësia, siguria e ushqimit, mjedisi, transporti dhe shumë të tjera për t’i dhënë shqiptarëve standarde më të mira jetese dhe të përgatisim Shqipërinë të bëhet një shtet anëtar i #BE-së.#EvropaËshtëKëtu—Did you know that the European Union is the largest donor in #Albania?Each year, we support Albania with more than 100 million Euros in sectors as agriculture, justice, food safety, environment, transport and so many more to give Albanians better standards of living and prepare Albania becoming an #EU Member State.#EuropeIsHereEuropean CommissionEU Neighbourhood & EnlargementEuropean External Action Service – EEAS

Publiée par European Union in Albania sur Mercredi 5 août 2020