Lajme

Berlin: Festë nga nxënësit me këngë dhe recitime

Një tjetër aktivitet emocionues i organizuar nga Shkolla Shqipe në Berlin, me rastin e Festës së 28 Nëntorit, protagonistë kryesorë ishin fëmijët, të cilët me recitimet dhe këngët e tyre dëshmuan përkushtimin e mësuesve dhe prindërve të tyre për të ruajtur gjuhën, vlerat dhe traditat shqiptare në Berlin, shkruan albinfo.ch.

Këtë aktivitet e nderuan me pjesëmarrjen e tyre Ambasadorja e Shqipërisë, znj. Adia Sakiqi, dhe Ambasadori i Kosovës, z. Faruk Ajeti.

May be an image of 7 people and text

May be an image of 7 people and crowd

May be an image of 5 people and text

May be an image of 5 people