Bota

Bora zbukuron zonat malore

Një rrymë e ftohtë ka krijuar një shtresë kristali në degët e pemëve në disa zona malore të Kinës lindore dhe veriore. Bora ka rënë pikërisht për festën e Pranverës.

Për shkak të ajrit të ftohtë, pika piktoreske mbi 1, 000 metra mbi nivelin e detit në provincën Anhui të Kinës lindore ishin të mbuluara me kristale të bukura. Bora gjithashtu mbuloi edhe disa shkëmbinj, duke i bërë ata edhe më të mahnitshëm.

Reshjet zbukuruan edhe zonën piktoreske Taihang.  Bora magjepsi vizitorët dhe gjithashtu solli gëzim për fermerët lokalë.