Lajme

Bujana Ameti, instrumentistja shqiptare në Belgjikë

Bujana Ameti, instrumentistja shqiptare në Belgjikë, në një intervistë rrëfen se si ra në dashuri me instrumentin e harpës, veprimtarinë e saj dhe planet për të ardhmen.

Bujana ka lindur dhe jeton në Liège si dhe studion në një nga shkollat e muzikës më të njohura të Belgjikës, “Musica Mundi School”.

Ajo ka marrë pjesë në disa kompeticione muzikore, duke u vlerësuar me çmime të ndryshme.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI