Lifestyle

Cardi b, probleme me ligjin, hetohet për 14 akuza

Cardi B është akuzuar nga gjykata në Queens në lidhje me rastin e saj të vazhdueshëm të rrahjeve në klub.
Akuzat nuk ishin menjëherë të qarta sipas medieve amerikane, dhe nuk do të mbyllen deri në arrestimin e saj të martën pasdite, transmeton aobinfo.ch
Raportohet se Cardi u padit me 14 akuza, duke përfshirë dy akuza për veprën penale të kryerjes së një sulmi me qëllim për të shkaktuar lëndime të rënda fizike.
Akuza të tjera përfshijnë rrezikshmëri të pamatur, sulme, kërkime kriminale, konspiracion dhe ngacmim.
Cardi ishte përballur me akuza për kundërvajtje, pas një rrahjeje në një klub nate, ku ajo ishte akuzuar për gjuajtje me karrige dhe shishe.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI