Lajme

Çifti që tash e 53 vjet, për çdo Bajram vjen nga Zvicra në Kosovë

Bajram e Vahide Alija kanë 53 vjet që me veturë çdo vit nga Zvicra shkojnë për në Kosovë, në fshatin e tyre Komogllavë.

75-vjeçari, Bajrami gjithmonë erdhi në Kosovë me veturë, pasi thotë se nuk i pëlqen aeroplani dhe procedurat me pritjet e gjata që bëhen në aeroporte.

“Në 53 vjet, veç një gomë veture ka ndodhur që më është shpërthyer”, rrëfen ai për Klan Kosova për përvojat e udhëtimit me vetura të ndryshme në tërë këto vite.

Bajrami, që në Zvicër thotë se ka shkuar në vitin 1971./Klan Kosova

https://www.facebook.com/watch/?rdid=94b6jlDn2GrgrDFi&v=736144262028744