Kosova

Cilat biznese e kanë të ndaluar punën e cilat jo me vendimet e Qeverisë

Ministria e Ekonomisë, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike ka dhënë edhe një sqarim se cilat janë veprimtaritë që mund të ushtrojnë aktivitetin e tyre edhe pas vendimeve të Qeverisë për ndalimin e punës së shumë prej bizneseve si masë parandaluese ndaj pandemisë së koronavirusit.

Nga kjo ministri e kanë publikuar edhe listën e plotë se cilat biznese mund të vazhdojnë punën edhe pas masave të marra nga Qeveria e Kosovës.

Këto janë veprimtaritë që mund ta vazhdojnë aktivitetin e tyre:


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI