Lifestyle

Çmimi “Artisti më i mirë shqiptar” në BAMA i takoi Alban Skënderajt

Këngëtari Alban Skënderaj ka fituar çmimin ‘Artisti më i mirë shqiptar’ në BAMA Awards që u zhvillua në Hamburg të Gjermanisë, ka shkruar këngëtari në një postim në Instagram. Ai ka falënderuar jurinë për këtë çmim.

“Faleminderit BAMA Awards dhe DAF Entertainment në Hamburg për këtë çmim dhe këtë eksperiencë ndryshe, e cila më mundësoi të takohem me njerëz e artistë nga e gjithë bota”, ka shkruar këngëtari.