Ekonomi

Çmimi i Bitcoin-it fillon të ngritet sërish

Monedha virtuale Bitcoin vazhdon të jetë në qendër të vëmendjes sërish, me ngritjen dhe uljen e saj.

Tashmë vlera e saj ka filluar të rritet, derisa kishte rënë në javën e fundit në gjashtë mijë dollarë.

Të enjten vlera e saj është rritur në 9977 dollarë, duke i qetësuar sadopak ata që kanë investuar në kriptomonedha të tilla.

Vlera më e madh e saj ishte afër 20 mijë dollarë, por më pas për një kohë të shkurtë kishte rënë në gjashtë mijë, duke shkaktuar edhe më shumë reagime, pasi analistët gjithmonë kanë pasur dyshime se nuk është e sigurt të investosh në Bitcoin.

Çmimit të monedhës virtuale Bitcoin ra dukshëm pas iniciativës së Koresë së Jugut për ta ndaluar tregtimin e saj, por çmimi u stabilizua prapë.