Lajme

Cyrih: Ekspozitë në galerinë “Photobastei”

Ekpozita do të jetë e hapur nga 10 der më 19 mars 2022 në galerinë "Photobastei".

Tani keni mundësi të shikoni fotografitë e mrekullueshme për së afërmi, të votoni fotografitë e preferuara, e po ashtu të takoni fotografët live, shkruan albinfo.ch.

Vlen të theksohet se të gjitha fotografitë e dërguara do të ekspozohen. 50 fotografitë e përzgjedhura nga juria do të ekspozohen në një format të madh. Të gjitha fotografitë e tjera do të ekspozohen në format të vogël. Ka çmime për të fituar – të gjithë e kanë këtë mundësi.

Ekpozita do të jetë e hapur nga 10 deri më 19 mars 2022, në galerinë Photobastei.

Programi i ekspozitës:

Orari i hapur në Photobastei:

E enjte         10.03.2022            Nga 17.00 deri 20.00 (Vernissage)
E premte     11.03.2022            Nga ora 18.00 deri 20.00
E shtunë      12.03.2022           Nga ora 12.00 deri 15.00
E diel                    13.03.2022            Nga ora 12.00 deri 15.00
E hënë         14.03.2022            mbyllur
E marte       15.03.2022            mbyllur
E mërkurë   16.03.2022            mbyllur
E enjte         17.03.2022            Nga ora 18.00 deri 20.00
E premte     18.03.2022            Nga ora 18.00 deri 20.00
E shtunë      19.03.2022            Nga ora 12.00 deri 16.00.

Përfundimi i votimit të shtunën, më 19.03.2022, në orën 15.00.

Manifestimi përfundimtar dhe ndarja e çmimeve në orën 15:30.

Vendi i ekspozitës: Galerie Photobastei

Hapësirat e ekspozitës të galerisë Photobastei janë në qendër të Cyrihut, në këtë adresë:
Sihlquai 125, 8005 Zürich