Zvicër

Cyrihu merr pamje rozë

Pranvera ka filluar me gjallërimin e saj në qytetin e bukur të Cyrihut

Pa dyshim se pranvera është stina që të gjithë e duan, për diellin, ngjyrat dhe kopshte të lulëzuara ngado vijnë së bashku me sezonin e pranverës, trasmeton albinfo.ch.

Kjo stinë e bukur duket se ka filluar ta zgjerojë aktivitetin e saj. Cyrihu po merr pamje tjetër me gjallërimin e natyrës dhe pemëve rozë.

Pos me dallimet natyrore në jetët e njerëzve, festa e Pashkëve është një festë e mirëpritur për popullin zviceran në këtë stinë pranvere.

Cyrihu është një ndër kantonet më të rëndësishme të Zvicrës dhe ka më shumë se një milion banorë. Një pjesë të sipërfaqes së këtij kantoni e përbëjnë edhe pyjet e liqenet. /Albinfo.ch

Mund të jetë një imazh i lule dhe ambiente të jashtme

Photo: Tanya Tobler

 

Mund të jetë një imazh i natyra dhe pemë

Photo: Chanisara Mingsawhai

 

Mund të jetë një imazh i 1 person, lule dhe ambiente të jashtme

Photo: Tanya Tobler

 

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme

Photo: Ralph Kihm

 

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe ambiente të jashtme

Photo: Tanya Tobler