Të tjera

Daçiq vazhdon të lobojë kundër Kosovës

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq, ka paralajmëruar se ofensiva diplomatike e shtetit të tij për largimin e njohjeve të Kosovës do të vazhdojë edhe në ditët e ardhshme.

“Premtova se numri i vendeve që e njohën Kosovën do të bien së shpejti nën 100, dhe pastaj nën gjysmën e numrit të anëtarëve të OKB me 193”, ka thënë ai për gazetën “Blic”.

Daçiq ka thënë se autoritetet e Prishtinës janë në vështirësi serioze sepse, sipas tij, vetëm 76 vende votuan për Interpolin, nga të cilat dy nuk janë anëtarë të OKB-së, përcjell albinfo.ch.