Integrimi

Debat: Kush janë kandidatët shqiptarë në zgjedhjet komunale në Vaud?

ALBINFO.CH organizon takim elektoral të shtunën, më 27 shkurt 2021 nga ora 20.00

Dhjetëra politikanë shqiptarë garojnë në zgjedhjet për Këshillat bashkiak në Vaud.

Zgjedhjet e 7 marsit 2021 mbahen në 375 komuna të këtij kantoni. Në platformën albinfo.ch do të prezantojmë në një debat virtual disa nga kandidatët shqiptarë të cilët konkurrojnë në disa komuna të rëndësishme të këtij kantoni. Në këtë takim zoom, që do të transmetohet live në Facebook dhe rrjetet tjera sociale të platformës albinfo.ch do të keni mundësi të mësoni më shumë për programet e tyre.

Debati mbahet ditën e shtunë, më 27 shkurt • ORA 20.00 • Zoom, Livestream në Facebook të Albinfo.ch.

Debatin e moderon Sevdail Tahiri dhe Zamira Bytyqi nga Albinfo.ch.