Bota

Deputeti italian: Do të rishikojmë vendimin për njohjen e Kosovës

Kështu ka thënë një zyrtar i kësaj partie italiane, njëherësh deputet, Vito Comencini

Liga (Lega Nord) e udhëhequr nga Matteo Salvini, do të rikthehet në pushtet në Itali dhe kur kjo të ndodhë, do të rishqyrtojë vendimin për njohjen e shtetit “të rremë të Kosovës”.

Kështu ka thënë një zyrtar i kësaj partie italiane, njëherësh deputet, Vito Comencini.

“Është e sigurt që Kosova është një problem i madh, madje për tërë Evropën. Ekziston trafiku i drogës, trafikimi i organeve, terroristët islamikë, të kthyerit. Pozicioni ynë është të mbështesim Serbinë në çdo mënyrë të mundshme. Dhe, po, vendimi i njohjes. Ne patjetër do të rishikojmë Kosovën”, tha ai për Telegrafin serb.