AUTOTECH

Dëshironi iPhone të ri, ja sa kushtojnë secili prej tyre

Nga modelet më të shtrenjta, tek ato më të lira

Kompania gjigante amerikane, Apple edhe zyrtarisht ka prezantuar tre modelet e reja të iPhone-vë.

Modelet e reja janë XS, XS Max, si dhe XR. Modelet e reja kanë ardhur me shumë risi, derisa pritet që të dalin shumë shpejt në treg, përcjell albinfo.ch.

Megjithatë, për të pasur modelet e reja në dorën tuaj, atëherë, duhet të siguroheni se keni plot kuletën tuaj.

Çmimet e iPhone XS

iPhone XS 64GB: $999 (860 €)

iPhone XS 256GB: $1,149 (988 €)

iPhone XS 512GB: $1,349 (1,160 €)

Çmimet e iPhone XS Max

iPhone XS Max 64GB: $1,099 (945 €)

iPhone XS Max 256GB: $1,249 (1,074 €)

iPhone XS Max 512GB: $1,449 (1,246 €)

Çmimet e iPhone XR

iPhone XR 64 GB: $749 (644 €)

iPhone XR 128 GB: $799 (669 €)

iPhone XR 256 GB: $899 (773 €)