Lajme

Diplomuan nxënësit e Shkollës Shqipe të mësimit plotësues në kantonin e Cyrihut

Kësaj radhe, me 3 Korrik 2020, në një ambient solemn, diplomat e shkollës shqipe të mësimit plotësues në Zvicër, iu dorëzuan nxënësve, që kishin përmbyllë me sukses ciklin e plotë të mësimit plotësues në kantonin e Cyrihut, shkruan albinfo.ch.

Fotografia e Shkolla Shqipe Lapsh-Zürich

Në ambientet e Rinora4 në Rümlang të kantonit të Cyrihut diplomuan gjithsej 43 nxënëse e nxënës, të cilët e vijuan mësimin në Gjuhën Shqipe në kuadër të LAPSH „Naim Frashëri“ për kantonin e Cyrihut.

Fotografia e Shkolla Shqipe Lapsh-Zürich

Po ashtu, në këtë mbrëmje festive, përpos nxënësve dhe prindërve të tyre, ishin të pranishëm edhe udhëheqësi i Misionit Konsullor i Konsullatës së Republikës së Kosovës në Cyrih, z. Sami Kastrati dhe kryetari e LAPSH „N. Frashëri“ për Zvicër, z. Nexhat Maloku, të cilët, bashkë me kryetarin e Këshillit Kantonal, z. Naser Ulaj dhe mësueset, i përshëndetën të pranishmit dhe i përgëzuan nxënësit për suksesin e arritur e njëkohësisht u uruan atyre suksese të mëtejshme në fushën e shkollimit.

Fotografia e Shkolla Shqipe Lapsh-Zürich

Gjithashtu, përgjegjësit e LAPSH-së i falënderuan prindërit për përkrahjen që po ia japin Shkollës shqipe dhe gjithashtu e falënderuan pronarin e Rinora4, z. Habib Leci, i cili ofroi falas ambientet e Rinora4 për këtë mbrëmje.

Fotografia e Shkolla Shqipe Lapsh-Zürich

Në vazhdim nxënësve iu dorëzuan diplomat dhe u bënë fotografi, një numër të të cilave i shihni këtu.

Fotografia e Shkolla Shqipe Lapsh-Zürich