Kosova

Dita e dytë e konventës, me takime

Konveta e Bizneseve të Diasporës dhe të Huaja sot po zhvillon aktivitetet që ishin paraparë për ditën e dytë, siç janë takimet B2B, ku bizneset e huaja dhe ato të diasporës do të kenë mundësi t`i njohin për nga afër bizneset kosovare, shkruan albinfo.ch.

Pjesëmarrja e bizneseve edhe në ditën e dytë shihet të jetë relativisht e mirë.

Pas takimeve B2B, aktivitetet ditore do të vazhdojnë duke vizituar firmat apo ndërmarrjet kosovare, ku do të kenë mundësi të shohin për nga afër se çka u është prezantuar, shkruan albinfo.ch.

Të dy konferencat e mëhershme kanë numëruar 542 takime B2B mes 401 bizneseve të Diasporës dhe 132 bizneseve të Kosovës, duke rezultuar me nënshkrim e 12 kontratave, 42 marrëveshje dhe oferta të reja të iniciuara dhe kontrata të reja të shitjes me vlerë €1.1 milion.