Muzikë

Dua Lipa nderohet edhe me një çmim

Dje u njoftua se Dua Lipa do të jetë një nga marrëset e Çmimeve të Lidershipit të Shquar 2021 në Këshillin Atlatanik.

Ylli 26-vjeçar i muzikës pop do të prezantohet në një gala mbrëmje çmimesh më 10 nëntor në auditoriumin ‘Andrew W. Mellon’ në Uashington, DC., sipas një njoftimi nga organizatorët, shkruan DailyMail.

Gala mbrëmja do të shërbejë gjithashtu për të festuar 60-vjetorin e Këshillit Atlantik, i cili promovon udhëheqjen konstruktive të Shteteve të Bashkuara së bashku me aleatët globalë.

“Përfituesit e çmimeve të Lidershipit të Dalluar 2021 përfaqësojnë më të mirën e marrëdhënieve transatlantike”, tha Frederick Kempe, president dhe CEO i Këshillit Atlantik, në një deklaratë.

“Në një moment historik gjatë të cilit sfidat e paprecedentë kërkojnë liderë të jashtëzakonshëm, është privilegj të përshëndes një grup kaq të jashtëzakonshëm të nderuarish”, shtoi ai.

Dua e lindur në Londër do të nderohet me Çmimin e Drejtuar të Artistëve të Shquar për karrierën e saj muzikore dhe për angazhimin e saj ndaj kauzave filantropike, përfshirë fuqizimin e brezit të ardhshëm të udhëheqësve dhe muzikantëve ballkanikë. 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI