Lajme

Dyseldorf: Krijimi i grupeve punuese nga Shoqata e mjekëve shqiptarë

Shoqata e mjekëve shqiptarë në Gjermani ka bërë të ditur se më datë 21 dhjetor bashkon mjekët shqiptarë në një event që organizohet në Dyseldorf, për krijimin e grupeve të punës në Landet North Rhine-Westphalia dhe Rheinland-Pfalz.

Gjatë këtij viti, kjo shoqatë ka organizuar takime të vazhdueshme dhe ka caktuar grupet punës në disa lande, me qëllim organizimin e mjekëve për pjesëmarrje në kongresin e parë të mjekëve shqiptarë në Gjermani më 3 dhe 4 prill të vitit 2020 në Mynih.

“Ne daten 21 dhjetor jeni te gjithe te ftuar te takohemi ne Düsseldorf per te festuar themelimin e grupeve te punes per Landet e Nordrhein-Westfalen dhe Rheinland-Pfalz”. /Albinfo.ch