Kosova

Edita mori diplomën e tretë të Juridikut në Universitetin “Wake Forest”

Një titulli i ri për Editën, storie suksesi në Diasporë

Sukseseve të shqiptarëve në botë i bashkohet edhe Edita, e cila jeton dhe vepron në Amerikë.

Shqiptarja Edita Kolgeci mori diplomën e tretë në Departamentin e Juridikut në Universitetin “Wake Forest”, në Karolinën e Veriut, SHBA, shkruan albinfo.ch.

Në fakt, për të mjafton dëshira dhe vullneti për të arritur realizimin e ëndrrave në destinacionin e duhur.

Pavarësisht moshës së re, Edita ka arritur të diplomojë tri herë në fushën e Juridikut.

Ajo është studente briliante në shtetin amerikan dhe ka “rrëmbyer” tre tituj me afat rekord. /Albinfo.ch

Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe Temple Square