Gjuha

“Eja edhe ti”, në shkollën shqipe në Ticino

Ftohen nxënësit shqiptarë nga Bellinzona, Biasca, Locarno dhe Lugano të ndjekin mësimin për gjuhën shqipe.

 

Kryetarja Lendita Osmani fton të gjithë fëmijët e familjeve shqiptare që jetojnë në zonat Bellinzona, Biasca, Locarno dhe Lugano të ndjekin mësimin për gjuhën shqipe, shkruan albinfo.ch.

“Së bashku, tani e 3 vjet, ruajmë dhe promovojmë kulturën, traditën, gjuhën, artin dhe shumë veçanti të tjera të kombit tonë shqiptar”.

Kontakto në ⁨076 391 62 18⁩ për Bellinzona  Biasca, Locarno dhe Lugano.

Kontakto në 076 244 52 38 për mësimin në SM Massagno çdo të mërkurë, 14:00 – 15:45.

 

Ju mirëpresim!

Lindita Osmani

Kryetare