Kalendari

Ekspozita personale “Unë dhe Ti” nga Kaltrina Hoti

Piktorja nga Plava, Kaltrina Hoti, do të hapë ekspozitën personale “Unë dhe Ti” në mjediset e Muzeut në Kalanë e Ulqinit, të dielën, më 15 shtator 2019, ora 18.00.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit15 Shtator 2019
  • Ora18:00
  • LokacioniKalaja-Ulqin
  • Data e përfundimit15 Shtator 2019 - 20:00