Lajme

Ekspozitë e artistëve shqiptarë në Kapfenberg të Austrisë

Ekspozita organizohet nga shoqata “ Internacionale” në Kapfenberg në bashkëpunim me Këshillin Koordinues të shoqatave të Steiermark-ut. Ekspozita hapet me 25 qershor (e shtunë) 2022 nga ora 16:00 dhe do të rri hapur për gjatë një jave

Jeta kulturore në Austri tani po intensifikohet çdo herë e më shumë pas pandemisë, njofton albinfo.at

Pas disa organizimeve në qytetet e ndryshme në Austri, kësaj radhe në Kapfenberg të Steiermark-ut organizohet ekspozitë. Në këtë ekspozitë me punimet e tyre do të paraqiten Haxhi Fejzullahu, emër i njohur tashmë në botën e artit në Austri e më gjerë. Ai do të prezantohet me ciklin e punimeve të tij me titull “Natyrë Aquarel/Acryl”. Po ashtu pjesë e kësaj ekspozite të përbashkët do të jetë edhe fotografi Remzi Feka me punimet “Udhëtime nëpër botë” si dhe fotografi Tasim Gjinovci me ciklin e punimeve “Natyrë”, shkruan albinfo.at

Ekspozita organizohet nga shoqata “ Internacionale” në Kapfenberg në bashkëpunim me Këshillin Koordinues të shoqatave të Steiermark-ut. Ekspozita hapet me 25 qershor (e shtunë) 2022 nga ora 16:00 dhe do të rri hapur për gjatë një jave.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI