Lajme

Ekspozitë në Atlanta: Artisti shqiptar impresionon me artin i tij

Është hapur një ekspozitë në Atlanta nga artisti shqiptar Josef Kote, i apasionuar pas pikturave. Tani më ai po e shijon suksesin e tij në hapjen e kësaj ekspozite.

Për Kote thuhet se galeritë e tij përkojnë me atë të artistëve botëror si Chagall dhe Miro e Dali.

Galeritë që kanë treguar nivelin artistik të Kotes janë Cutter and Cutter Fine Art apo Ocean Galleries Stone Harbor.

Është bërë e ditur se ekspozita do të qëndrojë e hapur deri në fund të muajit tetor dhe vlera e tyre e shitjes arrinë në më shumë se 30 mijë dollarëve, përcjell albinfo.ch.

Ky është postimi i tij në profilin e tij zyrtar në facebook:

Unë jam i frymëzuar nga koleksionistët e mi të artit, ku prej tyre ka koleksionistë të rinj, por edhe nga ata të vjetër, ku disa prej tyre kanë ardhur nga Kalifornia për të marrë pjesë në hapjen e ekspozitës time personale, vetëm për të më takuar personalisht. Është nder për mua që të kem koleksionistë që admirojnë dhe e duan punën time. Jam kaq mirënjohës dhe fatlum që ia kushtoj jetën dhe energjinë time asaj që më drejton shpirtin”.

Më poshtë mund ti shihni disa nga piktuart e tij:

Featured Image