Gruaja

Eliza Dushku, e fejuar ?

"Unë kurrë nuk e kam njohur kaq të dashuruar", thotë një mik i aktores

Të martën në mëngjes disa faqe të lajmeve në internet kanë bërë të ditur se Eliza Dushku dhe i dashuri i saj janë parë në një argjendari të specializuar për unaza të fejesës.

Sipas të afërmve, Dushku do të fejohet së shpejti transmetohet në faqen mediamass.net.

Ndërsa burime të tjera duket se konfirmojnë se një angazhim i tillë tani është më shumë se i mundshëm. “Unë kurrë nuk e kam njohur kaq të dashuruar”, thotë një mik i aktores i cili flet për buzëqeshjen rrezatuese që ndriçon fytyrën e Elizës në dalje të dyqanit të unazave.

I kontaktuar të mërkurën, agjenti për media i Eliza Dushkut nuk ka dashur të komentojë këtë zhurmë mediatike.