Autotech

Facebook me risi, tani edhe në Messenger me video-thirrje deri 50 persona

Ju mund të krijoni konferenca të tilla përmes Facebook ose Messenger

Shërbimi i grupeve të videos Messenger në rrjetin social Facebook filloi zyrtarisht punën e tij në SHBA dhe Kanada.

Në të gjithë botën, nisja e aplikacionit është planifikuar për javën e ardhshme. Këtë e tha kreu i kompanisë Mark Zuckerberg në faqen e tij në rrjetin social.

Shërbimi u krijua si përgjigje e kërkesës në rritje për thirrje video për shkak të pandemisë koronavirus.

Ju mund të krijoni konferenca të tilla përmes Facebook ose Messenger.

“Mund të krijoni një dhomë të veçantë dhe të ftoni disa miq përmes lidhjes ose të krijoni një dhomë për një nga grupet tuaja, si dhe për ngjarjen që po planifikoni.

Përveç kësaj, ju mund të krijoni një dhomë për të gjithë miqtë tuaj në krye të burimit të lajmeve dhe thjesht të shihni se kush vjen për të thënë përshëndetje”, shkroi Zuckerberg, përcjell albinfo.ch.

Nuk ka kufizime kohore në shërbimin e dhomave, deri në 50 persona mund të shtohen në video-bisedën. Së shpejti telefonatat në grup do të jenë në dispozicion në WhatsApp dhe Instagram, të cilat janë në pronësi të Zuckerberg, transmeton Scan.

Më 23 Prill, u bë e ditur se bashkëpunimi midis Facebook dhe Indian Reliance Industries Holding mund të shndërrojë WhatsApp në një “super aplikacion”, duke ndjekur shembullin e WeChat i cili është një aplikacion i ngjashëm kinez.