AT Balkani

Falë mbështetjes së Zvicrës, 80 % e popullsisë së Skenderajt kanë qasje në ujë të sigurt

Është bërë e ditur se falë mbështetjes së Zvicrës, më shumë se 80 % e popullsisë së komunës së Skenderajt tani kanë qasje në ujë të sigurt.

I shoqëruar nga kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ambasadori zviceran, Thomas Kolly, ka vizituar objektet e reja që ofrojnë shërbime cilësore të ujit për popullatën.

Në fshatin Rezallë e Re, ai dëshmoi kënaqësinë e qytetarëve që përfitojnë nga lidhjet që sjellin ujë në shtëpitë e tyre.

Gjatë vizitës pasuese në Memorialin Adem Jashari në Prekaz, ku dhjetëra anëtarë të familjes Jashari dhe të tjerë humbën jetën gjatë konfliktit në mars të vitit 1998, Ambasadori zviceran shprehu emocionin e thellë. /Albinfo.ch

May be an image of ambiente të jashtme dhe text that says 'Schweizerische Swiss Confederaziun Confederazione Eidgenossenschaft Cooperation svizra Svizzera RURAL Office Kosovo SUPPORT WATER PROGRAMME & SANITATION CONSTRUCTION OF WATER SUPPLY UJESJELLESIT SCHEME FOR VILLAGES SKENDERAJ PHASE VI- KOSOVO NDERTIMI SISTEMIT Të PER FSHATRAT SKENDERAJIT Implemented Dorsch Gruppe Dorsch International Consultants CDI'

May be an image of një ose më shumë njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI