Futboll

FC Dardania Basel vullentarisht tërhiqet nga liga e dytë

Bëhet e ditur se ekipi i parë edhe në sezonin e nëntë me radhë arriti të mbijetoj në ligën e dytë (si dhe një sezon nè ligën interregional), mirëpo shkaku i kushteve të vështira, kryesia e klubit ka vendosur që në sezonin tjetër, ekipi i parë të tërhiqet vullnetarishtë dhe tè filloj garat në ligën e tretë, njofton klubi në një komunikatë zyrtare në faqen e saj, shkruan albinfo.ch.

Kushtet e vështira të klubit nuk janë të anës sportive, por për të luajtur në ligën e dytë klubi duhet të posedoj së paku dy ekipe me junior (A, B ose C), kurse ne kemi patur vetëm 1 kip me A-junior, ky ka qenë edhe problem më i madh i yni qe disa vite pèr tè rekrutuar junior edhe sidomos trajner për këto ekipe.

Mund të jetë një imazh i teksti