Kultura

Filmi “Martesa” në Festivalin e Sarajevës

Filmi “Martesa”, që u përkrah financiarisht nga Qendra Kinematografike e Kosovës flet për një trekëndësh dashurie pranë dhe gjatë një martese

Filmi “Martesa” i regjisores kosovare Blerta Zeqirit do të shfaqet në Festivalin e Sarajevës.

“In Focuse” është programi ku “Martesa” bashkë me shtatë filma të tjerë do të shfaqen në këtë edicion të festivalin që do të mbahet nga data 10 deri më 17 gusht në Sarajevë.

Filmi “Martesa”, që u përkrah financiarisht nga Qendra Kinematografike e Kosovës flet për një trekëndësh dashurie pranë dhe gjatë një martese.

Treshen e personazheve kryesore të filmit e përbëjnë Alban Ukaj, Adriana Matoshi dhe Genc Salihu.